Over Ons

Bent u op zoek naar financieel advies? Yuvam financiële diensten biedt financieel advies.
Van hypotheek tot vermogensopbouw, van levensverzekeringen tot uitvaartverzekeringen en van schade- tot inkomensverzekeringen. Yuvam financiële diensten werkt onafhankelijk en deskundig. Altijd op zoek naar maatwerk!

Yuvam financiële diensten adviseert op het gebied van:
- Hypotheken
- Levensverzekeringen
- Inkomensverzekeringen
- Schadeverzekeringen
- Uitvaartverzekeringen
- Woningaanbod

Autoriteit Financiële Markten
De Wet financiële dienstverlening stelt hoge eisen op het gebied van vakbekwaamheid, integriteit, financiële betrouwbaarheid en transparantie.De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt namens de wetgever toezicht op alle financiële dienstverleners in Nederland. Ons kantoor is geregistreerd bij de AFM onder nummer 12002980. De AFM houdt een register bij van alle vergunninghouders. Deze is in te zien via www.afm.nl.

Klachteninstituut Verzekeringen
Wij doen er alles aan om u tot volle tevredenheid van dienst te zijn. Het is echter nooit helemaal uit te sluiten dat er ergens fouten worden gemaakt. In eerste instantie proberen wij samen met u tot een oplossing te komen. Mochten wij daar echter niet in slagen en u vindt dat uw klacht naar uw inzicht niet afdoende wordt behandeld dan kunt u uw klacht voorleggen aan het Klachteninstituut Verzekeringen. Ons aansluitnummer bij het Klachteninstituut Verzekeringen is: 300.000750. Meer informatie over de taak en werkwijze van het Klachteninstituut vindt u via de website: www.kifid.nl

4) De producten en diensten die wij aan u bieden

Schadeverzekeringen
Ons kantoor kan u prima van dienst zijn op het gebied van bemiddeling en advisering in schadeverzekeringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan auto-, inboedel-, ziektekosten-, aansprakelijkheids en reisverzekeringen. Wij bemiddelen in verzekeringsproducten die aansluiten op uw wensen en mogelijkheden. Uw belangen staan centraal en onze dienstverlening sluit hierop aan. Wij assisteren u actief bij schadeafwikkeling. Al onze activiteiten zijn erop gericht een duurzame relatie met u te onderhouden en uw belangen optimaal te behartigen.

Levensverzekeringen
Ons kantoor is bevoegd te adviseren en te bemiddelen op het gebied van levensverzekeringen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw pensioen of uw lijfrente-verzekering, maar ook aan de levensverzekeringen die zijn gekoppeld aan uw hypotheek. Ons kantoor wil uw financiële belangen optimaal behartigen. Om de door u gewenste financiële zekerheid te bereiken, adviseren wij u over de mogelijkheden en stellen wij voor u een evenwichtig pakket voorzieningen samen.

Hypotheken
Ons kantoor heeft de bevoegdheid u te adviseren op het gebied van hypotheken. Wij nemen u het werk en de zorg uit handen bij het sluiten van een hypotheek op maat. Wij brengen uw financiële situatie in kaart en op basis daarvan brengen wij een hypotheekadvies uit. Vervolgens overleggen wij met u over een passende offerte.

Yuvam Financiele Diensten B.V. KvK nummer: 27256724

Onze kantoor bellen

  • Telefon

    U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 070 - 389 80 00

    Op werkdagen van 9:00 t/m 17:00 uur.

Image description